Blog

Kvašení krok za krokem aneb Fermentujte jako vaše babička
07. 11. 2023
Kvašení je dobré, zdravé a zábavné. Zkuste to také!   Když se řekne fermentace či kvašení,...
Že je BIO drahé? Ne. To jen klasické zemědělství nehraje fér
07. 11. 2023
Za zničenou půdu a špinavý vzduch platíme všichni. Jaké jsou negativní externality klasického zemědělství?  "BIO...
Really Raw kvalita Lifefood: od semínka po produkt
07. 11. 2023
Syrová strava je plná enzymů, které jsou pro život nezbytné...  Nabídka jídla je dnes dechberoucí....
Reportáž z trochu jiné kakaové farmy
07. 11. 2023
Majitelka Lifefoodu Tereza Havrlandová navštívila „naše“ farmáře v Peru. V Lifefoodu spoustu věcí děláme jinak....
Chcete vědět, kde se pěstují raw olivy pro Lifefood?
07. 11. 2023
Máme pro vás krátký fotoreport přímo z olivového háje v Peru.  Jak víte, v Lifefoodu...
Polévka dýně, mrkev a červené kari
10. 10. 2023
Podzim je tady a s ním i dýňová sezóna plná lahodných chutí. Máme pro vás...
Probuďte svoji imunitu. Máme pro vás 7 tipů, jak na to.
10. 10. 2023
Nenechte se přemoct jarními rýmičkami, pomozte s nimi svému tělu zatočit! Recept je snadný…   1....
Jak dětem dodat energii do nového školního roku?
07. 06. 2023
Ani jsme si na prázdniny nestihli zvyknout a najednou jsou fuč. Léto bylo zábavné, plné...
Není ořech jako ořech!
06. 06. 2023
Přemýšleli jste někdy nad tím, po kterém druhu ořechů sáhnout? I když se to nezdá,...