Příprava
Příprava
Lískové ořechy, mandle a vlašské ořechy namáčejte alespoň po dobu 5 hodin.
Postup
Slijte vodu a ořechy ještě jednou důkladně omyjte.
Ořechy i sušené ovoce nasekejte najemno, vhodný je i mlýnek na kávu. Měla by se vytvořit hmota, kterou vyplníte formu. Povrch štoly posypjete strouhaným kokosem a skořicí.
Z tohoto receptu vzmikne cca 10 kousků štoly.
Tip
Raw živá štola nabízí bezpočet variací - co takhle ji zkusit se sušenými jablečnými koružky? Nebo se chcete nechat ohromit plnou chutí banánu či jemně nakyslé třešně?
Exotickou chuť můžete zdokonalit použitím ananasových kousků, které spolu se skořicí vytvářejí velice neotřelou kombinaci.
Vláčná ořechová štola s ovocným políbením je hotova! Enjoy every moment. Made with love!