- Popis
-
Detaily
Jablko bylo oblíbenou pochutinou již ve starověku a obzvláště velký úspěch sklízelo v antickém Řecku a Římě. Není divu, kromě jeho skvělé a svěží chuti totiž nese další pozitivní vlastnosti jako dlouhou trvanlivost, snadnou stravitelnost a optimální výživové hodnoty.
Sušení je jedním z nejstarších a nejmírnějších forem konzervace. Po usušení si jablka ponechávají vysoký obsah minerálů a stávají se rychlým zdrojem sacharidů a vlákniny.
- Pomalu sušené za nízkých teplot
- BIO certifikace
- Plné živin
- Šťavnatá chuť
Složení:jablka sušená* (100 %).
* = produkt ekologického zemědělstvíMůže obsahovat stopy skořápkových plodů a sezamu.Číslo položky & EANBalení: 50 g
Země původu:
Číslo položky: VP0-14161
EAN: 8594071482671
Česká republika
CZ-BIO-002 CZ-BIO-002, Zemědělská produkce EU - Výživové údaje na 100 g
-
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1446 kJ / 341 kcal Tuky 1 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0 g Sacharidy 77 g - z toho cukry 67 g Vláknina 16 g Bílkoviny 2 g Sůl 0,02 g - Recepty
-
Recepty
-