Sametová omáčka z topinambur a špenátu

Tip na výbornou netradiční omáčku
Kategorie:
Raw vánoční menu
Doba přípravy
20 minut

Nákup surovin

V eshopu lifefood si můžete nakoupit tyto suroviny uvedené u receptu.

Sametová omáčka z topinambur a špenátu

Kešu ořechy RAW BIO

balení 100 g

S daní: 119,00 Kč Bez daně: 103,48 Kč
NEBO

Příprava

Kešu namočte přes noc, druhý den propláchněte. Očistěte, oloupejte a nakrájejte topinambury, špenát důkladně omyjte. Vše vložte do mixéru, přidejte vodu, sůl, pepř a muškátový oříšek. Mixujte na nejvyšší stupeň dokud nebude směs hladká. Dotáhněte trochou olivového oleje a mletým pepřem, ideální tečkou jsou Cibulové chipsy. 

Tento recept jsme pro vás připravili ve spolupráci se Stefanií z báječného food blogu La Tortoise.

Ingredience
kešu Produkt Lifefood 50 g
hlíz topinambur 4 kusy
špenátu 100 g
vody trochu
himalájské růžové soli podle chuti
olivového oleje
muškátového oříšku
červeného pepře
Nakoupit suroviny od Lifefood >