Příprava
Ve vodní lázni rozehřejte kakaové máslo. Přesijte kakaový prášek přes sítko a rozmíchejte v rozehřátém másle s agáve sirupem. Ve hmoždíři rozdrťte lístky šalvěje a piniové oříšky. Vše smíchejte dohromady.
Rozetřete čokoládovou hmotu na sušící plát. Vhodná tloušťka je cca 5 mm. Vložte do lednice a po zatuhnutí - nejlépe přes noc - nalámejte na kousky. Luxusní čokoládové lámance nyní mohou okouzlit vaše přátele!
Tip Lifefoodu
Recept na lámance je jednoduchý a umožňuje dát průchod vaší kulinářské rafinovanosti. Zkusili jste přidat špetku soli nebo chilli? Máte po ruce mátu ze zahrádky? A co goji nebo sušená moruše od Lifefoodu? S čokoládovými lámanci se nebudete nikdy nudit!