Příprava
V mixéru rozmixujte květák, dokud jeho konzistence nepřipomíná rýži. Ochuťte jej agáve sirupem, octem a solí. Poté si vyberte svou oblíbenou zeleninu a nakrájejte ji na malé kousky, aby se dobře plnila do plátků nori.
Rozprostřete před sebou plátek řasy nori a květák na ni rovnoměrně rozprostřete, vynechejte přitom jeden centimetr po protilehlých okrajích, kterými se později zatočená řasa slepí. Nyní rozprostřete zeleninu (např. mrkev, avokádo, okurka, paprika, houby, výhonky) a zatočte své sushi.
Opakujte se všemi plátky nori. Uvedené množství vystačí na 2-4 nori plátky.
Nyní nakrájejte rolky na 2 cm široké plátky. Použijte velmi ostrý nůž, aby se plátky lépe krájely.
Tip Lifefoodu:
Vyhrajte si, najděte tu svou pravou chuť, sushi umožňuje velkou kreativitu! Servírujte s některým z našich dipů.
Hotovo! Enjoy every moment. Made with love!