Příprava
Hořčičná semínka dejte přes noc namočit do vody, aby se aktivovala. Žlutá semínka jsou jemnější, ale můžete je doplnit i černými. Pokud si dáte pár celých semínek stranou před mixováním a přidáte je až do výsledné hmoty, získáte i atraktivní vzhled finální hořčice.
Druhý den k semínkům přidejte zbylé ingredience a pomixujte v mixéru dohladka nebo ponechte hrubší strukturu, záleží na vaší chuti.
Hořčici můžete použít do salátů, na chlebíčky a různé jednohubky. Naše raw krekry bez lepku vám poslouží jako dobrý základ. Takováto domácí raw hořčice je plná živin na rozdíl od kupované. Přejeme vám dobrou chuť!
Tip: Pokud nemáte raw jablečný ocet, můžete použít i citronovou šťávu. Důležité je ostrost semínek neutralizovat něčím kyselím.