Pravé italské "linguine al pesto"

Vypadá to báječně a složitě, ale raw verze je velice jednoduchá.
Kategorie:
Pikantní recepty
Doba přípravy
30 minut

Příprava

Vypadá to složitě, ale je to jednoduché. Vychutnejte si tuto italskou klasiku v raw a vegan provedení.

Jak na to?

Vložte všechny ingredience do mixéru a pulzně umixujte pesto tak, aby v něm zůstaly kousky. Nechte odpočinout v lednici.

Z cukety pomocí spiralizéru udělejte linguine. Dejte je do cedníku, přidejte sůl a nechte ji působit 20-30 minut. 

(Spiralizér, mixér a další pomocníky do domácnosti najdete i v našem eshopu)

Poté je obalte utěrkou nebo kuchyňským papírem a vymačkejte z nich přebytečnou vodu. Přidejte pesto, promíchejte a s láskou servírujte. 

Tento recept vznikl ve spolupráci s báječným food blogem La Tortoise. 

Ingredience
cukety 3 kusy
olivového oleje 30 g
cedrových oříšků Produkt Lifefood 30 g
makadamových oříšků Produkt Lifefood 30 g
česneku 1 stroužek
listy čerstvé bazalky 20 g
soli podle chuti