Příprava
palačinky
Rozmixujte persimon (neboli kaki, tomel, churma) se skořicí, lucumou a vanilkou ve výkonném mixéru a hmotu rozetřete na podložku dehydrátoru. Sušte na 42 stupních cca 20 hodin nebo dokud není hmta dokonale kompaktní, suchí a připravená na krájení. Použijte pokličku nebo talíř jako šablonu a vykrájejte dokonalá kolečka.
mandarinková Marmeláda
Vymačkejte nebo odšťavněte 7 klementínek a smíchejte s agáve sirupem, poté sušte zhruba 16 hodin nebo dokud nebudete s konzistencí spokojeni.
servírování
Na palačinku rozetřete marmeládu, přihoďte pár kousků z poslední mandarinky a složte na čtvrtky. Posypejte nadrcený kokosem a granátovými zrnky.
Skvělá svačinka pro děti, dospělé i na slavnostní párty je hotova, dobrou chuť!