Příprava
Předem
Kešu přes noc namočte ve vodě.
Postup
Ananas a datle mixujte tak dlouho, až vytvoříte mazlavou směs. Se směsí se dále bude lépe pracovat, pokud si namočíte ruce a uhnětete z ní těsto. Vyplňte formičky pečícím papírem a těsto do nich pečlivě vmačkejte. Vložte do chladu.
Rozmixujte do jemna namočené kešu. Oloupejte malý pomeranč, nakrájejte jej nadrobno, přidejte ke kešu oříškům a opět pomixujte. Přidejte prášek maca, agáve sirup, kokosový olej a sůl. Pomixujte. Nyní je krém hotový.
Rozetřete krém na ztuhlé těsto ve formičkách, uhlaďte. Na pár hodin vložte do mrazáku. Po vyndání dozdobte kouskem ovoce.
Hotovo! Mini dortíky jsou připraveny k servírování! Enjoy every moment. Made with love!
Tip Lifefoodu: dortíky dozdobte maracujou, nebo posypejte kakaem.