Příprava
Předem
Namočte kešu alespoň na 2 hodiny do vody, mořský salát stačí ponořit na 10 minut.
Příprava
Oloupejte cibuli a česnek a nakrájejte je. Pokrájejte rajčata. Vložte vše do mixeru, přidejte kešu, vodu, citronovou šťávu, sojovou omáčku, miso, pepř a chilli. Mixujte na nejvyšší obrátky, dokud není konzistence krémová a mixováním zahřátá. Dochuťte dle svých preferencí.
Nalijte polévku do misky a ozdobte mořským salátem a klíčky. Posypejte sezamem a servírujte. Skvěle chutná s raw krekry od Lifefoodu.
Tip Lifefoodu
Intenzita chuti polévky se odvíjí od zralosti rajčat. Čím zralejší, tím intenzivnější chuť polévky. Pokud nejsou k dispozici čerstvá rajčata, výborná jsou sušená od Lifefoodu, která dozrávala na slunci a jejich chuť je maximálně plná.