Příprava
Čokoládová poleva je pro mnoho dobrot tou pověstnou třešinkou na dortu, ale zkusili jste už karob? Alternativa čokolády se spoustou zdravotních benefitů dodá vašemu jídlu novou dimenzi. Pravý raw živý karob je skutečně lahodným pohlazením každému sebejednoduššímu pokrmu.
Příprava
V teplé vodní lázni rozpusťte kokosový olej. Vlijte jej do mixéru a přidejte karob a mandlovou pastu. Přimícháním špetky soli a vanilkového prášku dodáte polevě exkluzivní chuť.
Pokud upřednostňujete sladší chuť, můžete přimíchat např. agáve sirup.
Tip Lifefoodu:
Nezapomeňte, vysoce kvalitní panenský kokosový raw olej z Lifefoodu začíná být kapalný zhruba ve 23 stupních Celsia, za nižších teplot tuhne. Proto má-li být poleva skutečnou vláčnou polevou, je lepší ji vždy připravovat čerstvou.