Hruškové raw lívance s jahodovým kešu krémem

Hruškové lívance? To tu ještě nebylo. A stojí to za to.
Kategorie:
Ovocné recepty

Nákup surovin

V eshopu lifefood si můžete nakoupit tyto suroviny uvedené u receptu.

Hruškové raw lívance s jahodovým kešu krémem

Kešu ořechy RAW BIO

balení 100 g

S daní: 119,00 Kč Bez daně: 103,48 Kč
Hruškové raw lívance s jahodovým kešu krémem

Sirup z agáve RAW BIO

balení 250 g

S daní: 109,00 Kč Bez daně: 94,78 Kč
Hruškové raw lívance s jahodovým kešu krémem

Lucuma RAW BIO

balení 220 g

S daní: 322,00 Kč Bez daně: 292,73 Kč
NEBO

Příprava

Hruškové raw lívance

Umyté hrušky zbavené jadřinců a bubáků nakrájíme na kousky a umixujeme na jemnou kaši. Zamícháme strouhaný kokos a těsto je hotové. Na plát sušičky dáme kokosovým tukem pomazaný pečicí papír, na který z těsta naděláme malá, asi ½ cm vysoká kolečka lívanců, která sušíme 4–5 hodin. Hotové lívance ozdobíme např. jahodovým kešu krémem, čerstvou jahodou a několika kapkami domácí raw čokoládové polevy nebo třeba marmeládou.

Jahodový kešu krém

Kešu, jahody a agávový sirup umixujeme ve vysokootáčkovém mixéru na hustý, jemný krém. Je výborný jen tak nebo na hruškových lívancích, v jablečných palačinkách a jako náplň jahodových košíčků.

♥ Za tento recept děkujeme Vařit či nevařit.

Ingredience
hrušky 2 kousky
kokosu strouhaného Produkt Lifefood 3 lžíce
panenského kokosového oleje Produkt Lifefood 10
kešu Produkt Lifefood 1 hrnek
jahod 1 hrnek
sirupu z agáve Produkt Lifefood 1/4 hrnek
prášku z baobabu Produkt Lifefood 1 lžíce
prášku z lucumy Produkt Lifefood 1 lžíce
Nakoupit suroviny od Lifefood >