Příprava
Hruškové raw lívance
Umyté hrušky zbavené jadřinců a bubáků nakrájíme na kousky a umixujeme na jemnou kaši. Zamícháme strouhaný kokos a těsto je hotové. Na plát sušičky dáme kokosovým tukem pomazaný pečicí papír, na který z těsta naděláme malá, asi ½ cm vysoká kolečka lívanců, která sušíme 4–5 hodin. Hotové lívance ozdobíme např. jahodovým kešu krémem, čerstvou jahodou a několika kapkami domácí raw čokoládové polevy nebo třeba marmeládou.
Jahodový kešu krém
Kešu, jahody a agávový sirup umixujeme ve vysokootáčkovém mixéru na hustý, jemný krém. Je výborný jen tak nebo na hruškových lívancích, v jablečných palačinkách a jako náplň jahodových košíčků.
♥ Za tento recept děkujeme Vařit či nevařit.