Příprava
Na těsto
Nejprve jemně rozemelte lněná semínka a cuketu roztlačte. Smíchejte je a těsto dochuťte solí a bylinkami podle chuti. Poté jej rozložte do obdélníku a sušte asi 9 hodin na listech Paraflex v sušičce.
Důležité! Ujistěte se, že je těsto na spodní straně stále mírně vlhké, abyste jej později mohli jednoduše srolovat do lahodného obalu na syrové potraviny a nelámalo se.
Náplň
Pro lahodnou podzimní výplň nakrájejte dýni hokkaido na proužky a natřete je tenkým olivovým olejem. Pokud chcete, můžete náplň dochutit solí, pepřem, kari a paprikou. Vložte dýňovou směs do sušičky na dobu nejméně 4 hodin.
Veganská "majonéza"
Makadamiové ořechy rozmixujte najemno a poté je smíchejte se solí a citronovou šťávou.
Udělejte si wrap
Nyní nadešel přípravy wrapu. Po vysušení těsto srolujte jako obal. Poté jej naplňte sušenými dýňovými proužky a nalijte na ně majonézu. A je hotovo!