Dýňová polévka s pikantními Lifefood marinovanými kešu

Výborná polévka pro podzimní zahřátí
Kategorie:
Dýňové recepty
Doba přípravy
20 minut

Nákup surovin

V eshopu lifefood si můžete nakoupit tyto suroviny uvedené u receptu.

Dýňová polévka s pikantními Lifefood marinovanými kešu

Sirup z agáve RAW BIO

balení 250 g

S daní: 109,00 Kč Bez daně: 97,32 Kč
Dýňová polévka s pikantními Lifefood marinovanými kešu

Dýňové semínko RAW BIO

balení 100 g

S daní: 77,00 Kč Bez daně: 68,75 Kč
NEBO

Příprava

Dýni pokrájejte na kousky, přidejte vodu a rozmixujte. Stroužky česneku potřete s kořením a a přimíchejte do rozmixované dýně. S chutí si můžete pohrát přidáním mandlové pasty nebo dýňových semínek. 

Vaše raw dýňová polévka je hotová! Enjoy every moment. Made with love!
 

Tip Lifefoodu: ozdobte a dochuťte vynikajícími Lifefood marinovanými kešu oříšky.

Ingredience
dýně Hokkaido (oloupané) 450 g
vody 400 ml
mleté papriky 2 lžičky
muškátového oříšku 1 špetka
kari 1 lžička
pepře 1 špetka
soli 1 lžička
olivového oleje 3 lžičky
sirupu z agáve Produkt Lifefood 1 lžička
mandlové pasty Produkt Lifefood 2 lžičky
česneku 1 stroužek
dýňových semínek Produkt Lifefood 2 lžíce
Lifefood marinovaných Indických kešu Produkt Lifefood 80 g
mandlové pasty 2 lžičky
Nakoupit suroviny od Lifefood >