-
Jíst BIO. Proč je to lepší?
Chemie má dopad na naše těla, ať chceme nebo ne. -
Že je BIO drahé? Ne. To jen klasické zemědělství nehraje fér
Za zničenou půdu a špinavý vzduch platíme všichni. Jaké jsou negativní externality klasického zemědělství? -
Reportáž z trochu jiné kakaové farmy I.
Majitelka Lifefoodu Tereza Havrlandová navštívila „naše“ farmáře v Peru. -
Proč nám záleží na vztahu s farmáři
Co nám v Lifefoodu připadá normální, je ve „velkém byznyse“ spíše výjimkou. Proč asi? -
15 000 litrů vody za stejk. Aneb veganství z ekologické perspektivy
Veganstvím pro planetu. Ty nejzávažnější argumenty a čísla. -
100% kompostovatelné obaly pro výrobky Lifefood
A o tom, že ne každý eko obal je skutečně eko. -
Bezobalový Lifefood? Možné je vše
Planeta je přetížená odpady. Bea Johnson a její myšlenky Zero Waste zapustily kořeny i v Česku a Lifefood je u toho.