• 5+1 Valentýn podle Dárkového výkladového lexikonu
    Inspirace

    5+1 Valentýn podle Dárkového výkladového lexikonu

    Dárky mají svůj skrytý význam a my víme jaký!

    Více >
  • Detox do nového roku
    Inspirace

    Detox do nového roku

    Jak na detox v lednu – udržitelným a zdravým způsobem

    Více >
  • 5 dýňových receptů, které budete milovat
    Aktuálně

    5 dýňových receptů, které budete milovat

    Sladká, slaná i vášnivá! Využití dýně v kuchyni je famózní!

    Více >
  • Dýňový olej jako výživa pro zdraví i krásu
    Aktuálně

    Dýňový olej jako výživa pro zdraví i krásu

    Lifefood dýňový olej lisovaný za studena RAW BIO je jedním z nejvýživnějších olejů. 

    Více >
  • Rajské desatero proti zbláznění
    Inspirace

    Rajské desatero proti zbláznění

    Likvidují vám zahrádku slimáci? Dochází vám voda ve studni? 

    Více >
  • 6 tipů na látky, kterým se doma vyhnout za každou cenu
    Aktuálně

    6 tipů na látky, kterým se doma vyhnout za každou cenu

    Vyzkoušejte e-shop Econea, specialistu pro nákup přírodní drogerie a kosmetiky, který se nejen aktivně zajímá o složení svých výrobků, ale i o jejich dopad na životní prostředí...

    Více >
  • Tip: recept na domácí datlovou pastu a kuličky rawmeo
    Živá strava

    Tip: recept na domácí datlovou pastu a kuličky rawmeo

    Tereza Havrlandová, zakladatelka Lifefoodu, se v pořadu Sama doma na ČT podělila o dva vynikající a užitečné recepty. Datlová pasta na zdravé a přírodní slazení se spoustou výživných látek a divákům prozradila i recept na lehké a svěží kuličky rawmeo, které patří k nejoblíbenějším sladkostem ze sortimentu Lifefood. 

    Více >
  • Jak udělat zmrzlinu bez mléka? Jde to!
    Živá strava

    Jak udělat zmrzlinu bez mléka? Jde to!

    Nic k létu nepatří víc než pořádná porce poctivé zmrzliny. Svlaží hrdlo, zastaví čas a dá nám vychutnat krásu okamžiku. Klasická zmrzlina v sobě obsahuje smetanu. Musí se proto vegani této pochoutky vzdát? Rozhodně ne! Zmrzlina bez mléčných složek může být totiž dokonce ještě dobřejší!

    Více >
  1. 1
  2. 2