Svlaží hrdlo, zastaví čas a dá nám vychutnat krásu okamžiku. Klasická zmrzlina v sobě obsahuje smetanu (a ta kupovaná na stánku také hromadu éček). Musí se proto vegani této pochoutky vzdát? Rozhodně ne! Zmrzlina bez mléčných složek může být totiž dokonce ještě dobřejší!
Malý tip před přípravou - bude-li vám zmrzlina připadat málo sladká, můžete ji vždycky přisladit našimi raw bio ingrediencemi, což je to nejlepší, co můžete své zmrzce a tělu dodat: vyzkoušejte výživné datle, jakonový sirup nebo sirup z agáve. A nyní již do toho!
RAW VEGAN STRACCIATELLA

Odhodláme se tvrdit, že tahle je top. Protože zdravá veganská stracciatella? To musíte vyzkoušet!
Oloupané banány nakrájíme na kousky a dáme zmrazit. Před mixováním necháme 10 minut odstát při pokojové teplotě. Poté vložíme do mixéru, přidáme vanilkový prášek, polovinu množství kakaových bobů a umixujeme na zmrzlinu.
zmrzlina se šťávou z mladého ječmene - překvapivě dobrá!

A nejen dobrá, ale i výživná! Krásná zelená barvička a spousta vitamínů. Jděte do ní!
Nakrájete banány na kousky a vložte je do mrazáku a nechte je tam zatuhnout - obvykle stačí 4-5 hodin. Banány nesmí přemrznout na kámen. Vyndejte je a rozmixujte dojemna. Přidejte agáve nektar...
zmrzlina s kousky čokolády

Kdo by nemiloval čokoládovou? Osvěžení plné křupavé čokolády pro horké dny, tahle je ta pravá!
Rozmixujte namočené ořechy a přidejte 1 lžíci kakaových bobů a všechny ostatní ingredience: kakao, mandlovou pastu, datle, prášek maca, a mletou vanilku. Mixujte do hladka...
jahodovo-kokosová zmrzlina - prostě klasika!

Ovocného osvěžení není nikdy dost! Vyzkoušejte tuto kombinaci jahod, kešu oříšků, kokosu a agáve sirupu. 100% vegan, 100% delikatesní!