Příprava
Těsto:
Těsto uděláme z banánů, rozdrcených mandlí, bvanilkového prášku, čerstvě vylisované šťávy z pomerančů a agáve sirupu. Důkladně rozmixované ingredience uhněteme do těsta a rozložíme na pečící papír. Vrstvu uděláme cca 1 cm tenkou. Vložíme na 40 stupňů do sušičky přibližně na hodinu.
Čokoládový krém:
Rozmixujeme na jemný krém kokosový olej (musí být teplý), prášek maca, sirup z agáve, mandlový krém, kakaový práše. Krém rovnoměrně rozetřeme na těsto.
Ozdobíme plátky banánu, malinami, kokosem a čímkoliv, co máme v sezóně po ruce.
Tento dort je jednoduchá a variabilní hvězda každého posezení s přáteli!
Tip Lifefoodu:
V limitovaném množství máme sezónně tuto báječnou mandlovou pastu z bio mandlí vyrobenou do 40 stupňů. Dopřejte si skutečné potěšení!
Made with Love!